• <var id="ibwaw"></var>
  • 新東方網>大學教育>四六級>真題解析>四級解析>正文

    2019年6月英語四級考試閱讀答案解析:Living With Parents (廣州新東方)

    2019-07-26 15:29

    來源:廣州新東方

    作者:李慕華

    四級考試真題解析>>觀看直播
    寫作真題及答案解析 翻譯真題及答案解析
    聽力真題及答案解析 閱讀真題及答案解析

      以下內容是閱讀解析供各位考生參考!新東方網四六級頻道第一時間更新公布英語四六級真題答案同時廣大考生還可隨時@新東方網四六級微博及新東方網四六級微信xdfcet46,與線上老師以及考生隨時互動答疑,敬請廣大考生密切關注2019年6月英語四六級真題解析專題。 

      想知道新東方老師如何點評6月考試→_→猛戳

      Living With Parents Edges Out Other Living Arrangements for 18- to 34-Year-Olds

      答案:HEGBK FIHJG

      A) Broad demographic shifts in marital status, educational attainment and employment have transformed the way young adults in the U.S. are living, and a new Pew Research Center analysis of census data highlights the implications of these changes for the most basic element of their lives – where they call home. In 2014, for the first time in more than 130 years, adults ages 18 to 34 were slightly more likely to be living in their parents’ home than they were to be living with a spouse or partner in their own household.

      B) This turn of events is fueled primarily by the dramatic drop in the share of young Americans who are choosing to settle down romantically before age 35. Dating back to 1880, the most common living arrangement among young adults has been living with a romantic partner, whether a spouse or a significant other. This type of arrangement peaked around 1960, when 62% of the nation’s 18- to 34-year-olds were living with a spouse or partner in their own household, and only one-in-five were living with their parents.

      匹配39:Around the mid-20 century,only 20 percent of 18-to34-year-olds lived in their parents.劃題干時,要劃出關鍵的信息點,如時間。

      C) By 2014, 31.6% of young adults were living with a spouse or partner in their own household, below the share living in the home of their parent(s) (32.1%). Some 14% of young adults were heading up a household in which they lived alone, were a single parent or lived with one or more roommates. The remaining 22% lived in the home of another family member (such as a grandparent, in-law or sibling), a non-relative, or in group quarters (college dormitories fall into this category).

      D) It’s worth noting that the overall share of young adults living with their parents was not at a record high in 2014. This arrangement peaked around 1940, when about 35% of the nation’s 18- to 34-year-olds lived with mom and/or dad (compared with 32% in 2014). What has changed, instead, is the relative share adopting different ways of living in early adulthood, with the decline of romantic coupling pushing living at home to the top of a much less uniform list of living arrangements.

      E) Among young adults, living arrangements differ significantly by gender. For men ages 18 to 34, living at home with mom and/or dad has been the dominant living arrangement since 2009. In 2014, 28% of young men were living with a spouse or partner in their own home, while 35% were living in the home of their parent(s). For their part, young women are on the cusp of crossing over this threshold: They are still more likely to be living with a spouse or romantic partner (35%) than they are to be living with their parent(s) (29%).

      匹配37:In 2014, the percentage of men aged 18 to 34living with their parents was greated than that of their female counterparts.

      看段落時,重點看首句和尾句。

      F) In 2014, more young women (16%) than young men (13%) were heading up a household without a spouse or partner. This is mainly because women are more likely than men to be single parents living with their children. For their part, young men (25%) are more likely than young women (19%) to be living in the home of another family member, a non-relative or in some type of group quarters.

      匹配41:Young men are less likely to end up as single parents than young women.

      看段落時,重點看首句和尾句。

      G) A variety of factors contribute to the long-run increase in the share of young adults living with their parents. The first is the postponement of, if not retreat from, marriage. The median age of first marriage has risen steadily for decades. In addition, a growing share of young adults may be eschewing marriage altogether. A previous Pew Research Center analysis projected that as many as one-in-four of today’s young adults may never marry. While cohabitation has been on the rise, the overall share of young adults either married or living with an unmarried partner has substantially fallen since 1990.

      匹配45:One reason for young adults to live with their parents is that they get married late or stay single all their lives.

      匹配38:The percentage of young people who are married or live with a partner has greatly decreased in the past three decades or so.

      看段落時,重點看首句和尾句。

      H) In addition, trends in both employment status and wages have likely contributed to the growing share of young adults who are living in the home of their parent(s), and this is especially true of young men. Employed young men are much less likely to live at home than young men without a job, and employment among young men has fallen significantly in recent decades. The share of young men with jobs peaked around 1960 at 84%. In 2014, only 71% of 18- to 34-year-old men were employed. Similarly with earnings, young men’s wages (after adjusting for inflation) have been on a downward trajectory since 1970 and fell significantly from 2000 to 2010. As wages have fallen, the share of young men living in the home of their parent(s) has risen.

      匹配36:unemployed young men are more likely to live with their parents than the employed.

      匹配43:The percentage of young men who live with their parents has grown due to their decreased pay in recent decades.

      I) Economic factors seem to explain less of why young adult women are increasingly likely to live at home. Generally, young women have had growing success in the paid labor market since 1960 and hence might increasingly be expected to be able to afford to live independently of their parents. For women, delayed marriage—which is related, in part, to labor market outcomes for men—may explain more of the increase in their living in the family home.

      匹配42:More young adult women live with their parents than before due to delayed marriage.

      看段落時,重點看首句和尾句。

      J) The Great Recession (and modest recovery) has also been associated with an increase in young adults living at home. Initially in the wake of the recession, college enrollments expanded, boosting the ranks of young adults living at home. And given the weak job opportunities facing young adults, living at home was part of the private safety net helping young adults to weather the economic storm.

      匹配44:The rise in the number of college students made young adults live with their parents.

      劃題干時,劃出獨特信息:college students

      K) Beyond gender, young adults’ living arrangements differ considerably by education and racial and ethnic background—both of which are tied to economic wherewithal. For young adults without a bachelor’s degree, as of 2008 living at home with their parents was more prevalent than living with a romantic partner. By 2014, 36% of 18- to 34-year-olds who had not completed a bachelor’s degree were living with their parent(s) while 27% were living with a spouse or partner. Among college graduates, in 2014 46% were married or living with a partner, and only 19% were living with their parent(s). Young adults with a college degree have fared much better in the labor market than their less-educated counterparts, which has in turn made it easier to establish their own households.

      匹配40:Young adults with a college degree found it easier to live independently of their parents.

      劃題干時,劃出獨特信息:college degree

      L) Among racial and ethnic groups, record-high shares of black and Hispanic young adults (36% for each group) lived in the home of their parent(s) in 2014. By comparison, 30% of white young adults lived at home. White young adults are more likely to be living with a spouse or partner (36%). But the trends are similar for all major racial and ethnic groups including whites: Since 1960 a greater share are living at home and fewer are married or cohabiting and living in their own household.

      M) For black young adults, living with mom and/or dad is now the most common arrangement, as only 17% were living with a spouse or romantic partner in 2014. For Hispanic young adults living with parent(s) is also the dominant arrangement as 30% were living with a spouse or significant other in 2014. Generally, young adult blacks and Hispanics lag behind young whites both in terms of educational attainment and employment status.

      N) This report presents the historical trends in the share of young adults who live with their parent(s). The first section presents a simple classification of living arrangements. The second section examines trends in living with parents by demographic and geographic groups. The third section explores the shift away from living with a romantic partner and toward living with parents. The final section examines the relationship between living with parents and trends in the labor market opportunities of young adults.

      考后關注

      新東方四六級估分系統,逼真還原6月試題,精準估分提早了解過沒過線!具體估分規則,敬請關注新東方網四六級真題解析專題

    2019年6月四級真題答案解析
    作文 2019年6月四級作文真題答案解析
    聽力 2019年6月四級聽力試題答案解析
    翻譯 2019年6月四級翻譯真題答案解析
    閱讀 2019年6月四級閱讀真題答案解析
    編輯推薦》》新東方教師解析大學英語四級真題

    官方微信:新東方四六級?(微信號:xdfcet46

    英語四六級課程、聽說讀寫譯方法、最新資訊,請掃二維碼,關注我們!?

    四六級真題及答案解析下載

    手機號

    猜你喜歡

    • 動態
    • 報考
    • 成績
    • 輔導

            新東方英語四六級輔導專區

            班級名稱 上課地點 上課時間 費用 詳細

            焦點推薦

            精品直播

            版權及免責聲明

            凡本網注明"稿件來源:新東方"的所有文字、圖片和音視頻稿件,版權均屬新東方教育科技集團(含本網和新東方網) 所有,任何媒體、網站或個人未經本網協議授權不得轉載、鏈接、轉貼或以其他任何方式復制、發表。已經本網協議授權的媒體、網站,在下載使用時必須注明"稿件來源:新東方",違者本網將依法追究法律責任。

            本網未注明"稿件來源:新東方"的文/圖等稿件均為轉載稿,本網轉載僅基于傳遞更多信息之目的,并不意味著贊同轉載稿的觀點或證實其內容的真實性。如其他媒體、網站或個人從本網下載使用,必須保留本網注明的"稿件來源",并自負版權等法律責任。如擅自篡改為"稿件來源:新東方",本網將依法追究法律責任。

            如本網轉載稿涉及版權等問題,請作者見稿后在兩周內速來電與新東方網聯系,電話:010-60908555。

            熱搜關鍵詞
            丁香五月激情综合